DISCLAIMER

 

Alle spulletjes die wij verkopen zijn speciaal op baby’s gericht. Echter dient er altijd ouderlijk toezicht aanwezig te zijn! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade dan wel letsel door onoplettendheid!
Let op!
Laat je kindje nooit zonder toezicht achter met een van onze producten! Controleer altijd of alle delen nog goed vast zitten.

 

Gebruik van speenkoorden

De speenkoorden zijn volgens de veiligheidseisen en zijn daarom maximaal 22 cm exclusief clip. De koorden dienen altijd onder volwassen toezicht te worden gebruikt. De koorden mogen nooit gebruikt worden in een wiegje of bedje, het is namelijk geen speelgoed. De koorden zijn zo gemaakt dat ze niet los kunnen gaan, maar net als ieder ander voorwerp is een speenkoord onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom altijd goed of alles nog goed vastzit. De koorden zijn niet bedoeld om in het mondje te stoppen. Het blijft een hulpstuk en geen speelgoed. Bij gebruik altijd aan de kleertjes vastmaken. Als de koorden in contact komen met speeksel of vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en sneller kapot gaan. Mocht je een speenkoord gebruiken is dit altijd voor eigen verantwoording. LieniMini is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord.

 

Gebruik van bijtproducten en / of rammelaars.

Laat je baby nooit met een bijtproduct of rammelaar slapen. Gebruik ze alleen onder ouderlijk toezicht. Controleer bij elk gebruik of alles nog goed vastzit en niet beschadigd is. LieniMini is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van de bovenstaande producten.

 

LieniMini is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele schade of ongelukken bij het gebruik van onze producten. Als papa en / of mama of verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je kindje. Controleer regelmatig de producten en bij twijfel verwijder dit product. 

 

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruikers. Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis is genomen van deze voorschriften.

 

 

 

WhatsApp App ons voor vragen