BIBS   MAGAZIJN  UITVERKOOP!  OP=OP  vanaf 2,99

Betalingsmethoden

Bij LOVEissue bieden we verschillende veilige en handige betaalmethoden aan voor je online bestelling:

 

  1. iDeal: Betaal direct en veilig het openstaande bedrag voor je bestelling via iDeal.
  2. Creditcard: Kies voor betaling met creditcard en vul eenvoudig je creditcardgegevens in, inclusief het creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord. Als je items retourneert, wordt het bedrag hiervan binnen zes weken teruggestort op je creditcard.
  3. Bancontact / Mister Cash: Deze betaalmogelijkheid is speciaal voor onze Belgische klanten. Betaal direct en veilig het openstaande bedrag voor je bestelling via Bancontact / Mister Cash.
  4. Giropay: Voor onze Duitse klanten bieden we de betaalmogelijkheid Giropay aan. Betaal direct en veilig het openstaande bedrag voor je bestelling via Giropay.
  5. Achteraf betalen met Klarna: Met Klarna heb je de optie om de kosten voor je bestelling later te betalen, met een maximale termijn van 30 dagen. Klarna verzorgt het volledige achteraf betaalproces voor LOVEissue. Na goedkeuring van je verzoek om te betalen, ontvang je van Klarna een digitale factuur om de gekochte product(en) te betalen. Klarna voert een gegevenscontrole uit als onderdeel van het autorisatieproces. Klarna hanteert een strikt privacybeleid, zoals beschreven in hun privacy statement. Als je verzoek tot betaling niet wordt geautoriseerd, kun je natuurlijk de aankoop betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen we je naar het consumentendeel van de Klarna website.
  6. PayPal: PayPal is een veilige betaalmethode waarbij je je bankrekening of creditcard kunt koppelen en binnen enkele klikken kunt betalen. PayPal beschermt je creditcardgegevens met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventie. Daarnaast worden je financiële gegevens niet bekendgemaakt aan LOVEissue.

 

Belangrijk:

Klarna is een onafhankelijke partij en de betaling verloopt rechtstreeks via Klarna. Bij vragen over Klarna kun je contact opnemen met hun klantenservice. Houd er rekening mee dat bij acties van LOVEissue de levertijd mogelijk langer is dan normaal. Als je toch voor Klarna kiest, gelden dezelfde regels als voorheen. Je hebt nog steeds 30 dagen om te betalen. Zorg ervoor dat je je rekening op tijd betaalt om extra kosten te voorkomen. LOVEissue staat hier niet garant voor.

Kies de betaalmethode die het beste bij je past en geniet van een zorgeloze transactie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@loveissue.nl. We helpen je graag verder!

De waardering van www.loveissue.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 124 reviews.

Proin ullamcorper pretium orci donec necscele risqueleoam massa dolor imper dietnec consequata congue idsem maecenas malesuada faucibus finibus.

Address

Uluwatu Jimbaran ST, 1919 - Bali, Indonesia

call us

+62 212-345-321

email us

deva@mail.com