Over ons

Hii, it’s me, Ilse!
Mama van 2 heerlijke kids, partner van Lionel én founder of LOVEissue!

Waar het allemaal begon..
Ons bedrijf is gevestigd in Oost-Souburg Zeeland, heerlijk dichtbij het strand en de mooie bloemenvelden. Hier haal ik dan ook de nodige inspiratie uit, het zal niet onopgemerkt blijven dat ik veel gebruik maak van elementen uit de natuur.

Zo vind je verschillende droogbloemen of een vlinder terug op de foto’s (gevonden in de natuur). Van kind af aan was ik altijd al bezig met het verzamelen van bloemen en glimmende steentjes. Mijn moeder zei altijd je bent net een ekster!

Haha deze eksterogen geven mij nu heel veel profijt bij het combineren van de juiste materialen, structuren en kleuren in het ontwerp van onze sieraden en andere items. Zo gebruik ik in de ontwerpen rustige contrasten in mooie aardentinten gecombineerd met gouden details maar ook ben ik gek op complementaire kleuren met gebruik van half edelstenen.

Naast het feit dat alle items met veel zorg ontworpen en gemaakt zijn, vind ik het belangrijk dat de materialen die hiervoor gebruik worden duurzaam en betaalbaar zijn. Zodat iedereen zijn eigen treasure om zijn pols kan hebben. Ik zeg wel eens, je moet er eigenlijk een beetje verliefd op worden!
De vormgeving, materialen, het gebruik van de edelstenen in complementaire kleuren geven het sieraad een net wat luxere en vooral, HÉ hoe kom jij aan dat leuke armbandje uitstraling!

En toen…

Toen kwamen er kinderen en werd alles anders! In positieve zin uiteraard. Dit heeft mij over de streep getrokken om het serieuzer aan te pakken en mijn droom na te leven. 

“You become what you believe”  Right?! Dit wil ik heel graag aan ze meegeven en hierin een voorbeeld zijn.

Het assortiment werd breder en er kwamen meer kinderproducten bij zoals speenkoorden, knuffels, posters en punnikwoorden. Deze items werden al snel erg populair! Dit werd de nieuwe fundering voor de ontwikkeling van een webshop in 2016.
 
En nu…
Maak ik dagelijks met veel plezier gepersonaliseerde speenkoorden, armbanden en andere items voor jong & oud. Onze eigen producten worden daardoor allemaal in Nederland in ons atelier handgemaakt van gecertificeerde materialen om de kwaliteit te waarborgen.
Tevens  zijn wij bij verschillende verkooppunten te vinden.
 
Voor alle vragen van ontwerp tot het samenstellen van het juiste cadeau, sta ik en mijn team voor je klaar.
 
Veel shop plezier!
 
Lieve groetjes,
Ilse