• Mooi design
  • Aandacht voor de veiligheid
  • Onbehandeld hout & BPA vrije kralen
  • Licht gewicht
  • Snelle service

Het design van deze speenkoorden past helemaal in de monochrome trend op het gebied van baby fashion. Dat maakt het een geschikt en origineel kraamcadeau voor de moderne moeder!

We besteden veel aandacht aan de veiligheid van onze producten we maken daarom gebruik van materialen die aan de Europese veiligheidsnorm voldoen. De houten kralen zijn van onbehandeld hout en de siliconen kralen zijn BPA vrij.

Daarnaast worden de kralen en het koordje eerst op oneffenheden gecontroleerd. Het koord wordt vervolgens zorgvuldig in elkaar gezet en afgewerkt met meerdere dubbele knopen die door de laatste paar kralen strak aangetrokken worden. Voor extra veiligheid worden er zowel op het begin als eind van het koord houten kralen gebruikt om speling van het satijn koord door de silicone kralen te voorkomen.

Ook is er nagedacht over het gewicht van het koord, we maken bewust gebruik van kleine letters bij de namen met meer dan 3 letters, om het koordje zo licht mogelijk in gewicht te houden voor de aller kleinste of voor de kids met doorkomende tandjes. (Zodat er geen extra gewicht aan de speen komt te hangen).

Het speenkoord is vrijwel altijd binnen 3 dagen klaar. Ook op zaterdag besteld betekent dinsdag verzonden. Mocht je het speenkoord eerder nodig hebben omdat het bijvoorbeeld een cadeau is, stuur ons voordat je de bestelling plaatst een email zodat wij kunnen bevestigen dat het dezelfde dag nog verzonden kan worden.

WhatsApp App ons voor vragen